Bruiloft/feest

Jullie favoriete muziek live gespeeld

Zet jullie mooiste dag kracht bij

met LIVE muziek van Duo Celliano

de ideale combi van cello en piano

Paola en Ricardo

"Één en al lof en dank voor Renata en Hans. Wat een fijne personen en wat hebben ze onze trouwdag in Kasteel Huis Bergh extra sfeer gegeven.

 

In de voorbereiding op de huwelijksdag hebben we uitgebreid met Renata en Hans onze ideeën over de gewenste muziek kunnen bespreken en hebben ze ons geadviseerd en suggesties van mogelijk alternatieven gegeven. Zo in goed overleg een op onze wensen en voorkeuren afgestemde lijst van nummers opgesteld.

 

De dag zelf, de trouwceremonie in de Habsburgerzaal  en het diner in café Heeren Dubbel zijn door Renata en Hans begeleid en verrijkt met prachtig gespeelde nummers en op de momenten dat alles wat losser werd, hebben ze daar goed en met gevoel op ingespeeld.


Wij kunnen zonder twijfel zeggen dat Duo Celliano een belangrijke schakel is geweest in het verzorgen van een voor ons en onze genodigden onvergetelijke dag."

Paola en Ricardo

Live kan overal

Op jullie huwelijksdag moet alles natuurlijk perfect zijn. Het is immers jullie feestje. Alles kun je regelen. Alleen, hoe weet je dat de sfeer er goed in komt? En de hele tijd blijft. De keuze van muziek is hierbij essentieel. Klinkt het allemaal lekker dan voel je je gelijk beter. Muziek raakt, en draagt! Je krijgt vleugels op je feestje. Niets is zo opwekkend als jullie muziek live te horen. Live muziek brengt leven. Dat voel je. Een intense ervaring. Duo Celliano houdt de stemming erin en bezorgt jullie graag een enerverende dag. Binnen, buiten, het kan overal.

Wij spelen alle goede muziek die speelbaar (te maken) is op cello en piano.

De mooiste dag van jullie leven verdient de mooiste muziek. Júllie favoriete song(s) live gespeeld tijdens de ceremonie? Dat kan! En als we jullie stuk niet kennen gaan we het speciaal voor jullie instuderen.

Ook daarna, bij bruidstaart, borrel, receptie en diner, brengen we graag aangenaam leven in de brouwerij met afwisselende en herkenbare achtergrondmuziek.

En voor ’s avonds kunnen we iedereen de vloer op krijgen met uptempo nummers en dansmuziek: tango, wals, rumba, mambo, quickstep etc.!

Vraag ernaar en geef aan wat jullie wensen zijn.

Het is immers jullie feest!

In een (gratis) kennismakingsgesprek laten we jullie het een en ander horen zodat jullie een goede indruk krijgen hoe mooi het gaat worden. Als de afstand of reistijd naar ons teveel is kan het ook via Skype of FaceTime.

Veelgevraagde nummers


Hieronder volgt een lijst met veelgevraagde nummers. Natuurlijk kunnen wij ook vele andere nummers spelen!


A thousand years - Christina Perri (versie: The Piano Guys)
Make you feel my love- -Adele

Flashlight

Love me like you do

Nothing gonna change my love for you

A moment like this - Kelly Clarkson
From this moment on  - Shania Twain
She - Charles Aznavour
Everything I do I do it for you - Bryan Adams
Fields of gold - Sting
El Condor Pasa
I will always love you - Whitney Houston
All you need is love - The Beatles
You’re the inspiration - Peter Cetera
She’s always a woman to me - Billy Joël
Everlasting love - Jamie Cullem
Another day in paradise - Phil Collins
Bruiloftsmars - F. Mendelssohn
De Zwaan (uit: Het Carnaval der Dieren) - C. Saint-Saëns
Love’s greeting (Salut d’Amour) - E. Elgar
Adios Nonino - Astor Piazolla
Can’t help falling in love - Elvis Presley
A night like this - Caro Emerald
You raise me up - Wesley
Ave Maria - Schubert of Bach