Live Muziek en Les op Cello en Piano

Over Duo Celliano

Onze missie: zoveel mogelijk mensen blij maken met muziek

Wij geven het graag door!


Wij zijn celliste Renata Karasiak en pianist Hans de Leeuw. Samen vormen wij Duo Celliano, de ideale combinatie van cello en piano.

De ideale combi van cello en piano - oneindige variatie in klank

De warme toon van de cello en de ritmisch-harmonische begeleiding van de piano bieden oneindig veel variatie in klank. Zo laten wij ons nog dagelijks verrassen door muziek die in onze combinatie weer nieuw en anders klinkt. In de loop der jaren zijn we met vele stijlen in aanraking gekomen. Wij zijn beiden klassiek geschoold maar hebben ook in Latin-bandjes meegespeeld, met Harmonie-orkesten, Renata met symphonie-orkesten, Hans met een (pop)koor en als begeleider van zangers en instrumentalisten, samen de jazz ontdekt. En de warme klank van de cello vertolkt prima de menselijke stem in mooie chansons en popsongs. 

We maken overal muziek

Zodoende hebben we al op vele plaatsen mogen spelen: bruiloften, (verjaardags)feesten, concerten, maar ook uitvaarten, zowel samen als ook solo. Door heel Nederland, in kastelen, zalen, tenten en buiten.

Onze klassieke opleiding waarborgt onze kwaliteit. Renata studeerde aan de conservatoria van Poznan (Polen), Rotterdam en Utrecht, Hans in Arnhem. Renata heeft in vele Poolse en Nederlandse symphonie-orkesten en in theaterproducties van o.a. Joop van den Ende gespeeld, Hans is vooral begeleider, dirigent/pianist van zanggroep No Limit en freelance pianist in Oost-Nederland. 

Wij geven het graag door

Ons enthousiasme voor muziek dragen we graag over op onze leerlingen. Beiden hebben we een eigen bloeiende lespraktijk en genieten van onze talentjes bij de jaarlijkse voorspeelmiddagen. Renata geeft cello- en pianoles in de gemeentes Arnhem en Montferland. Hans geeft pianoles, ook aan huis in een grote regio binnen Oost-Nederland. 

Meer weten over les van Renata? Klik hier!

Meer weten over les van Hans? Klik hier!

Online lesgeven gaat prima

Sinds Corona geven we ook les online. Via Zoom, Skype of WhatsApp. En dat gaat opvallend goed. Zo goed zelfs dat Hans een online Piano Academy heeft opgericht: Hans' Piano Academy en de daarbij horende Hans' Piano Community. Iedereen kan gratis lid worden. Wil je ook alle video-trainingen van Hans en LIVE feedback op je pianospel dan kun je die daar ook aanschaffen.

We maken graag kennis met jullie

Wij spelen in heel Nederland en net over de grens

Op elke gewenste locatie, ook buiten!

Bij een gratis kennismaking/proefles laten we graag meer van onszelf horen.