Duo Celliano

Live muziek en les op Cello en Piano

Neem contact op Gratis proefles

Kwaliteit door klassieke opleiding

Combinatie van cello en piano

Cello- en pianoles

– DC –

Muziek duo bruiloft

Duo Celliano is hét muziek duo voor uw bruiloft. Wij kunnen namelijk precies spelen wat u graag wilt horen op uw bruiloft. De mooiste dag van uw leven verdient natuurlijk de mooiste muziek. Daarom schakelt u Duo Celliano in. Wij bieden een unieke combinatie tussen het warme geluid van de cello en het ritmische van de piano. Hans de Leeuw (pianist) en Renata Karasiak (celliste) verzorgen de meest prachtige muziek tijdens uw bruiloft en creëren precies de sfeer die u wilt hebben op uw bruiloft.

Meer weten over Duo Celliano?

– DC –

Duo Celliano: een sfeer verhogend muziek duo voor op uw bruiloft

Duo Celliano brengt als muziek duo uw bruiloft helemaal tot leven. Live muziek werkt sfeer verhogend, en de combinatie tussen cello en piano is uniek. Wij hebben een groot repertoire waaruit u verschillende stukken en popsongs kunt kiezen; wij zijn namelijk van alle markten thuis als het gaat om muziekgenres. Wilt u graag een nummer horen dat niet in ons repertoire staat? Dan studeert muziek duo DuoCelliano dit speciaal voor uw bruiloft in.

– DC –

Contact opnemen

Bekijk eens onze demo’s en laat u overtuigen door de prachtige klanken van de combinatie tussen cello en piano. Het is ook mogelijk om een kennismakingsafspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken en nog meer van ons unieke geluid te kunnen horen. Hiervoor, en voor meer informatie staat het u vrij om contact met ons op te nemen door te bellen naar 06 – 28 63 88 84.

Contactgegevens

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht