Duo Celliano

Live muziek en les op Cello en Piano

Neem contact op Gratis proefles

Kwaliteit door klassieke opleiding

Combinatie van cello en piano

Cello- en pianoles

– DC –

Muziek duo Achterhoek

Duo Celliano is een uniek muziek duo uit de Achterhoek. Wij bieden namelijk een unieke en prachtige combinatie van de cello en piano. Dit komt door de prachtige warme tonen van de cello en het harmonieuze geluid van de piano. Wij, Hans de Leeuw (pianist) en Renata Karasiak (celliste), zijn te boeken voor verschillende gelegenheden. We bieden altijd passende live muziek voor elke gelegenheid.

Meer weten over Duo Celliano?

– DC –

Duo Celliano: uniek muziek duo uit de Achterhoek

Wij zijn een muziek duo uit de Achterhoek dat te boeken is voor verschillende gelegenheden! We bieden voor elke gelegenheid een passend oeuvre. Zo kunt u ons bijvoorbeeld boeken voor live muziek op uw bruiloft! We kunnen alles spelen wat speelbaar te maken is op de piano en cello. De cello kan hier op een prachtige manier de menselijke zang overnemen, waardoor we iedere chanson of popsong kunnen spelen. Daarnaast zijn we er ook voor uitvaarten en begrafenissen. We zorgen ervoor dat we passende stukken spelen, en bespreken alles met u. Live muziek verbindt en geeft iedereen een intense beleving.

– DC –

Ook piano- en celloles

U kunt bij ons ook terecht voor piano– en celloles. Wij geven solo en als muziek duo les in verschillende gemeentes in de Achterhoek en de frequentie en lestijden zijn altijd in overleg; er is veel mogelijk. Voor meer informatie of voor het boeken van een Duo Celliano kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06 – 28 63 88 84.

Contactgegevens

Neem contact op

 

  • Velden met een * zijn verplicht